Εκρήξεις στη Βηρυτό: Tους 78 έφτασαν οι νεκροί - Σχεδόν 4.000 τραυματίες
Ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου Χαμάντ Χασάν δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι ο απολογισμός των θυμάτων των ισχυρών εκρήξεων που συγκλόνισαν την Τρίτη (4/8) την πρωτεύουσα Βηρυτό ανέρχεται πλέον σε τουλάχιστον 78 νεκρούς και σχεδόν 4.000 τραυματίες.
«Υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι αυτή τη στιγμή. Άνθρωποι ψάχνουν στα επείγοντα τους αγαπημένους τους και είναι δύσκολη η αναζήτηση αυτή μέσα στη νύχτα διότι έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση», είπε ο Χασάν στο Ρόιτερς.
«Αντιμετωπίζουμε αληθινή καταστροφή και χρειαζόμαστε χρόνο για να αποτιμήσουμε την έκταση των ζημιών».
Λίγο νωρίτερα, οι αρχές του Λιβάνου είχαν κάνει λόγο για τουλάχιστον 73 νεκρούς και τουλάχιστον 3.700 τραυματίες.
ΕΛΛΑΔΑ
Γαύδος: Διασώθηκαν 361 μετανάστες από το Λιμενικό - Μεταφέρονται στο λιμάνι της Παλαιοχώρας
16:47
ΕΛΛΑΔΑ
Αγωνία στα Βαρδούσια: ΕΜΑΚ, drone και θερμικές κάμερες «σαρώνουν» το βουνό για τους τρεις ορειβάτες - Εντοπίστηκε το όχημά τους (vid)
16:34
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
16:33
ΕΛΛΑΔΑ
Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα στην Αταλάντη – Ακρωτηριάστηκαν τα δύο της δάχτυλα
16:20
ΕΛΛΑΔΑ