Ερντογάν: Η αστάθεια της λίρας είναι προσωρινή
Ανανεώθηκε:
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως οι συναλλαγματικές ισοτιμίες και οι τιμές του χρυσού θα ρυθμιστούν στα σωστά επίπεδά τους και πως η αστάθεια είναι προσωρινή, μετά την πτώση της λίρας σε ιστορικό χαμηλό για δύο ημέρες στη σειρά.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την προσευχή της Παρασκευής, ο Ερντογάν είπε πως το κύριο πρόβλημα της οικονομίας είναι το ξέσπασμα του κορωνοϊού και πρόσθεσε πως οι οικονομίες των χωρών «έκαναν ζιγκ-ζαγκ» λόγω της πανδημίας.
Ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως το ΑΕΠ της Τουρκίας και άλλοι δείκτες όπως οι πωλήσεις αυτοκινήτων και οικιακών επίπλων και τα αποθέματα ξένου συναλλάγματος αυξήθηκαν αφότου ανέλαβε την εξουσία το 2002.
«Η Τουρκία ανεβαίνει, αλλά υπάρχουν εκείνοι που δεν θέλουν να δουν αυτήν την άνοδο», είπε και πρόσθεσε πως κανείς δεν πρέπει να προσπαθήσει να κοροϊδέψει τον κόσμο σε ό,τι αφορά την οικονομία.
«Ο Τομ Κρουζ φτάνει στο γύρισμα πριν από όλους» – Η αποκάλυψη του Σπίλμπεργκ
11:35
ΑKTOR: Ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των ΑΠΕ με νέες εξαγορές
11:24
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CNN GREECE ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ : Δίκη για τα Τέμπη: Τρίτη διακοπή της διαδικασίας, αποχωρούν οι συγγενείς - Οργή για την αίθουσα (liveblog)
11:23
Συνεχείς εντάσεις στη δίκη για τα Τέμπη - Μας αγνοείτε, φώναξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
11:19