Βηρυτός: Τηλεφωνική επικοινωνία του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πατριάρχη Αντιοχείας
Ανανεώθηκε:
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε στις 19:00 την Παρασκευή ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη Ι', ο οποίος βρίσκεται στον Λίβανο.
Ο προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας εξέφρασε την οδύνη του και τις προσευχές του καθώς και την συμπαράσταση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την τραγωδία που έπληξε τον Λίβανο και κατ’ επέκταση το Πρεσβυγενές Πατριαρχείο Αντιοχείας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο Αντιοχείας Ιωάννης Ι', συγκινημένος για για την αδελφική αυτή εκδήλωση του Πατριάρχου Βαρθολομαίου, του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και ζήτησε την συνέχιση των προσευχών του για την υπέρβαση της μεγάλης κρίσης που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή η Εκκλησία του και ο λαός του.
Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους στο Ηράκλειο Κρήτης
19:49
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Τελειώνει η κρίση για τους F35 - Εγκαταλείπει τους S-400 η Άγκυρα»
19:40
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
Η FIFA απένειμε το «Βραβείο Ειρήνης» στον Τραμπ - Παραβρέθηκε στην κλήρωση του Μουντιάλ 2026 (Vid)
19:18