ΚΟΣΜΟΣ

Oι θαυμαστές των Who μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά, σπάνια πλάνα μέσω Youtube

Oι θαυμαστές των Who μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά, σπάνια πλάνα μέσω Youtube
wikipedia

Για να μετριάσουν την απογοήτευση των φανατικών θαυμαστών τους μιας και λόγω πανδημίας υποχρεώθηκαν να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους για τουρνέ, φέτος, οι Who εγκαινιάζουν το Σάββατο τη σειρά «Join Together @ Home on YouTube»: μια μίνι σειρά, επί έξι εβδομάδες, στην οποία θα παρουσιάζονται «ζωντανά και σπάνια πλάνα, μικρά βίντεο και άλλα, με κορύφωση μια περφόρμανς από ένα show που δεν είχε δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η σειρά ξεκινά το Σάββατο 8 Αυγούστου, στις 13:00 μμ EST με πέντε τραγούδια από το show των Who στο Shea Stadium, συναυλία - στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας τουρνέ τους - που «άνοιξαν» οι Clash. Όπως σημειώνει το Rolling Stone, τα βίντεο θα είναι δωρεάν, αλλά οι επισκέπτες θα ενθαρρύνονται να προχωρήσουν σε δωρεές στα Teenage Cancer Trust και Teen Cancer America. Προς το παρόν, η μπάντα δεν έχει ενημερώσει για τα βίντεο τα οποία θα παρουσιαστούν στα επόμενα «επεισόδια» της σειράς.

πηγή: Robb Cohen/Invision/AP, File

Εγκαινίασαν τη φετινή χρονιά με μια σειρά συναυλιών με ακουστικά όργανα στο PRYZM του Λονδίνου, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του ιστορικού show τους στο Leeds University. Προοριζόταν να είναι η εναρκτήρια εκδήλωση μιας εορταστικής για τους Who χρονιάς, αλλά όλα τα υπόλοιπα αναβλήθηκαν. Τώρα, σχεδιάζουν να συνεχίσουν την τουρνέ τον Μάρτιο του 2021, με εμφανίσεις σε σειρά ευρωπαϊκών πόλεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ