Ιρανικό ΥΠΕΞ: Επικίνδυνη και παράνομη η συμφωνία ΗΑΕ-Ισραήλ
Ανανεώθηκε:
Το Ιράν δήλωσε σήμερα πως η συμφωνία ανάμεσα στο Ισραήλ και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι «επικίνδυνη και παράνομη», σύμφωνα με ανακοίνωση του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών που μεταδίδει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA, σε μια αντίδραση για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες για εξομάλυνση των σχέσεών τους.
«Το επαίσχυντο μέτρο του Αμπού Ντάμπι να φθάσει σε συμφωνία με το σιωνιστικό ψευδοκαθεστώς, το Ισραήλ, είναι μια επικίνδυνη κίνηση και τα ΗΑΕ και τα άλλα κράτη που την υποστήριξαν θα είναι υπεύθυνα για τις συνέπειές της», προστίθεται στην ανακοίνωση σύμφωνα πάντα με το IRNA.
«Είναι μια πισώπλατη μαχαιριά στους Παλαιστινίους και θα ενισχύσει την περιφερειακή ενότητα απέναντι στο σιωνιστικό καθεστώς», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Κύκλωμα με κρυπτονομίσματα: Ενώπιον του Ανακριτή την Δευτέρα τα ηγετικά μέλη της σπείρας
15:48
Η Τεχεράνη θα αυξήσει το δραστικό βεληνεκές των πυραύλων της
15:38
Ρόδος: Πολύωρη επιχείρηση για τη διάσωση δύο γατιών από απορριμματοφόρο στην Ακαντιά
15:27
Σε συναγερμό οι Αρχές για τον Κηφισό - Εντατικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό όσων ρυπαίνουν
15:19