Γενναίος σύζυγος γρονθοκόπησε λευκό καρχαρία για να σώσει την γυναίκα του
Ανανεώθηκε:
Ένας άνδρας πήδηξε πάνω σε έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και τον γρονθοκόπησε για να σώσει τη σύζυγό του που δέχτηκε επίθεση. Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Πορτ Μακουόρι, στη Νέα Νότια Ουαλία.
Η εφημερίδα Sydney Morning Herald έγραψε ότι η Σαντέλ Ντόιλ, 35 ετών, δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία μήκους 2-3 μέτρων ενώ έκανε σερφ στη Σέλι Μπιτς. Το μεγάλο σαρκοβόρο την τραυμάτισε σοβαρά στο δεξί πόδι.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης NSW Στίβεν Πιρς, ο σύζυγος της Ντόιλ δεν δίστασε ούτε λεπτό: πήδηξε από τη δική του σανίδα του σερφ πάνω στον καρχαρία. «Αυτός ο τύπος έκανε κουπί και πήδηξε από τη σανίδα του πάνω στον καρχαρία και τον χτύπησε για να την αφήσει. Μετά, την βοήθησε να βγει στην ακτή. Εντελώς τρελό, πραγματικά ηρωικό», είπε.
Η εφημερίδα, που δεν κατονομάζει τον ηρωικό σύζυγο, ανέφερε ότι η Ντόιλ δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου από περαστικούς και τραυματιοφορείς που κατόπιν την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της είναι σταθερή.
Η παραλίες στο Πορτ Μακουόρι έκλεισαν μετά το επεισόδιο αυτό.
Η NSW παρακολουθεί την περιοχή για να εντοπίσει τον καρχαρία.
Αποτροπιασμός στην Αργαλαστή: Νεκρά πάνω από 10 ζώα από φόλες
12:10
Κατερίνα Μποφίλιου: Από την εγκεφαλική παράλυση, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
12:00
Χρίστος Δήμας: «Στα 2,5 εκατ. ευρώ την ημέρα το κόστος από το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες»
11:50
Συντάξεις, άδεια μητρότητας, επιδόματα: Έρχεται εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:41