Λιβύη: Διαδήλωση στην Τρίπολη για τις συνθήκες διαβίωσης
Ανανεώθηκε:
Εκατοντάδες κάτοικοι της Τρίπολης διαδήλωσαν στο κέντρο της λιβυκής πρωτεύουσας, διαμαρτυρόμενοι για την επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης και για τη διαφθορά στη χώρα τους που σπαράσσεται εδώ και πολλά χρόνια από συγκρούσεις.
Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Όχι στη διαφθορά» και «Λιβύη, Λιβύη!», οι συγκεντρωμένοι, στην πλειονότητά τους νέοι, έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για τις συχνές διακοπές στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση και τις ουρές στα βενζινάδικα.
«Κουραστήκαμε να ζούμε χωρίς ελπίδα, φτάνει πια», είπε τηλεφωνικά στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αϊμάν αλ Ουάφι, ένας 20χρονος που συμμετείχε στην κινητοποίηση.
Αψηφώντας τα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση ου νέου κορονοϊού, οι διαδηλωτές πήγαν αρχικά έξω από την έδρα της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Μαρτύρων. Τους περιστοίχιζαν περιπολικά και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Το Instagram στις ΗΠΑ θα ενημερώνει τους γονείς για πιθανές αυτοκτονικές τάσεις του παιδιού τους
23:51
Αρχές Μαρτίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η επόμενη συνάντηση ΗΠΑ - Ουκρανίας - Ρωσίας, λέει ο Ζελέσνκι
23:45
Ηράκλειο: Μητέρα κατήγγειλε ότι εκπαιδευτικός έπιασε τον γιο της από τον λαιμό σε δημοτικό σχολείο
23:37
Βραζιλία: Στους 55 οι νεκροί από τις πλημμύρες
23:33