Τραγωδία στην Κίνα: Δεκάδες νεκροί από κατάρρευση διώροφου εστιατορίου
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την κατάρρευση ενός διώροφου κτηρίου στο οποίο στεγαζόταν ένα εστιατόριο, χθες Σάββατο στην πόλη Λινφέν, στην επαρχία Σανσί της βόρειας Κίνας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Οι έρευνες στα ερείπια ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Σιανγκφέν της επαρχίας Σανσί στη βόρεια Κίνα, την ώρα που ένας 80χρονος γιόρταζε τα γενέθλιά του στο εστιατόριο, μετέδωσε το πρακτορείο Xinhua, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.
Συνολικά 57 άνθρωποι βγήκαν σώοι από τα ερείπια του εστιατορίου Ζουσιάν, ανάμεσά τους και αρκετοί τραυματίες. Επτά άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με το Xinhua, αν και δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CGTN διευκρίνισε ότι οι έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν 700 άνθρωποι, σταμάτησαν σήμερα το πρωί.
Οι τοπικές αρχές έστειλαν περισσότερους από 100 γιατρούς και 15 ασθενοφόρα στο σημείο της καταστροφής.
Το κτήριο ήταν διώροφο και σε εικόνες που μετέδωσαν κινεζικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται να έχει καταρρεύσει εντελώς, με ολόκληρα κομμάτια τοίχων να βρίσκονται εκεί που ήταν η κεντρική αίθουσα του εστιατορίου.
Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα αίτια της κατάρρευσης.
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα πλημμυρισμένα
20:29
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21
Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος - Μου πρότειναν το υπουργείο Δικαιοσύνης (vid)
20:10