ΚΟΣΜΟΣ

Ακόμη 20 κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι

Ακόμη 20 κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι
David McNew/Pool Photo via AP, File

Νέες κατηγορίες, για σεξουαλική επίθεση ή βιασμό 13 ακόμη γυναικών- ανάμεσά τους και μια 15χρονη- απαγγέλθηκαν σε βάρος του πρώην πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι.  

Ήδη, ο 67χρονος κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών και τη σεξουαλική επίθεση εναντίον μίας ακόμη, το διάστημα από το 2014 έως το 2019.

Οι νέες κατηγορίες αφορούν επιθέσεις που χρονολογούνται από το 2004 έως και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν- σύμφωνα με εισαγγελείς του Λος Άντζελες- επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 21χρονη έξω από επιχείρηση στο Χόλιγουντ.

Η σεξουαλική επίθεση σε βάρος της 15χρονης φέρεται να έγινε σε πάρτι το 2004, σύμφωνα με τις νέες κατηγορίες.

Ο Ρόναλντ Τζέρεμι Χάιατ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου τον Ιούνιο, κατηγορούμενος για βιασμό ή σεξουαλική επίθεση εναντίον τεσσάρων γυναικών, ηλικίας από 25 έως 46 ετών. Ο δικηγόρος του τότε είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ο εντολέας του υπήρξε «εραστής περισσοτέρων από 4.000 γυναικών» και ότι «οι γυναίκες του ρίχνονται».

Ο 67χρονος έχει προφυλακιστεί και το δικαστήριο έχει ορίσει εγγύηση 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όμως, το διάστημα που ακολούθησε, οι εισαγγελείς δέχθηκαν περισσότερες καταγγελίες γυναικών σε βάρος του πρώην πορνοστάρ. Τώρα, αντιμετωπίζει άλλες 20 κατηγορίες, για βιασμό ή σεξουαλική επίθεση σε βάρος 13 γυναικών, ηλικίας από 15 έως 54 ετών.

Ο 67χρονος Τζέρεμι, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της πορνογραφίας, είχε μετάσχει σε περισσότερες από 1.700 ταινίες ενηλίκων μέσα σε τέσσερις δεκαετίες ενώ κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες συμμετοχές σε αισθησιακές ταινίες.

Αν καταδικαστεί για όλες αυτές τις κατηγορίες, ο Τζέρεμι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 250 ετών.

Ron Jeremy faces 20 more sexual assault charges, by Cheri Mossburg and Steve Almasy, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ