ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Μαντλίν: Ο βασικός ύποπτος είχε επιτεθεί σεξουαλικά και σε 10χρονο κορίτσι

Υπόθεση Μαντλίν: Ο βασικός ύποπτος είχε επιτεθεί σεξουαλικά και σε 10χρονο κορίτσι
Carabinieri via AP

Μία ακόμη «μαύρη σελίδα» στην πολυεπίπεδη παραβατική συμπεριφορά του Κρίστιαν Μπρούκνερ, του βασικού υπόπτου πίσω από την πολύκροτη εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, πρόσθεσαν οι γερμανικές Αρχές, μετά την εμφάνιση νέων στοιχείων για το σκοτεινό παρελθόν του, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Μία κοπέλα από τη Γερμανία, 23 χρόνων σήμερα, υποστηρίζει ότι στο πρόσωπο του Μπρούκνερ αναγνώρισε τον άνθρωπο που πριν από 13 χρόνια, τον Απρίλιο του 2007, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε μια παραλία στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τη νέα μάρτυρα, όταν ήταν 10 ετών και βρισκόταν στην παραλία Σαλέμα, ο Κρίστιαν Μπρούκνερ την απομόνωσε και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της πριν ο αδελφός και ο πατέρας της κοπέλας αρχίσουν να τον κυνηγούν, μην καταφέρνοντας ωστόσο να τον πιάσουν.

Η παραλία στην οποία συνέβη το περιστατικό, σύμφωνα με την 23χρονη πλέον Γερμανίδα, απέχει περίπου 4 χιλιόμετρα από την Πράια Ντα Λουζ, όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν Μακάν, σε ηλικίας μόλις τριών ετών.

Η σεξουαλική επίθεση συνέβη λίγες εβδομάδες πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν, στις 3 Μαΐου.

Madeleine-McCann.jpg
Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από το θέρετρο της Πορτογαλίας ένα μήνα μετά την επίθεση που δέχτηκε η 23χρονη σήμερα Γερμανίδα.AP Photo/Paulo Duarte

Οι εισαγγελικές Αρχές της Γερμανίας άνοιξαν και πάλι την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν την περασμένη άνοιξη ενώ ο 43χρονος ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση, για υπόθεση ναρκωτικών.

Το ποινικό του μητρώο είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο καθώς έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλικές παραβάσεις σε ενήλικα άτομα αλλά και παιδιά, ενώ το 2005 καταδικάστηκε για το βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Οι γερμανικές Αρχές, οι οποίες συνέδεσαν τον ύποπτο με την εξαφάνιση της μικρής Βρετανής, έχουν «συγκεκριμένες ενδείξεις» που τις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το κορίτσι πέθανε λίγο μετά την εξαφάνισή του, ωστόσο ο δικηγόρος του υπόπτου επιμένει στην αθωότητα του πελάτη του αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ