Δολοφονικό αμόκ - Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 14 μέλη της οικογένειάς του
Μια οικογενειακή συγκέντρωση και τα όσα συζητήθηκαν και εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκειά της στάθηκαν αρκετά για να οδηγήσουν σε μια μαζική δολοφονία, στη δυτική Ινδία.
Σύμφωνα με το BBC, ο 35χρονος Χασνάιν Ουαρεκάρ, η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά δείπνησαν στο σπίτι τους με τους γονείς του πρώτου, τις τρεις αδελφές του, τους συζύγους του και τα παιδιά τους.
Όπως πιστεύουν οι Αρχές μια συζήτηση που κατέληξε σε διαφωνία για τα κληρονομικά και τις ιδιοκτησίες του καθενός, προκάλεσε την οργή του Ουαρεκάρ που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Αφού περίμενε να κοιμηθούν όλα τα μέλη της οικογένειάς του, κλείδωσε την εξώπορτα του σπιτιού, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε το δολοφονικό του παραλήρημα. Λιγότερο από μισή ώρα αργότερα, 14 άτομα, ανάμεσα στα οποία 7 παιδιά, κείτονταν νεκρά στα κρεβάτια τους. Η μόνη που γλίτωσε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο είναι μία εκ των αδελφών του δράστη.
Σε λειτουργία η νέα Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026 μέσω του myAGRO από την ΑΑΔΕ
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Προσλήψεις μέσω «Ergani app» από τους εργοδότες: Με ποιον τρόπο γίνεται η διαδικασία από το κινητό
01:00
Voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς: Τι ισχύει για τις πολύτεκνες οικογένειες
00:30