Τουρκία: Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι απέτρεψαν 18 επιθέσεις αυτοκτονίας
Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποτρέψει 18 επιθέσεις αυτοκτονίας από τις αρχές του έτους, σταματώντας και ερευνώντας ΙΧ που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ως αυτοκίνητα-βόμβες στις τρεις από αυτές, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Εφκάν Αλά σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Kanal 7.
Ο Αλά είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ, πως ένα από τα τρία αυτοκίνητα εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, τμήματα του οποίου εκκενώθηκαν την Πέμπτη, προφανώς έπειτα από απειλή για βόμβα.
Ένα αυτοκίνητο γεμάτο εκρηκτικά εξερράγη στην Άγκυρα αυτό τον μήνα κοντά σε στρατιωτικά λεωφορεία που ήταν σταματημένα σε φανάρια της τροχαίας στη διοικητική καρδιά της πρωτεύουσας, σκοτώνοντας 29 ανθρώπους, κυρίως στρατιώτες.
50 ώρες αγωνίας: Πώς επέζησε ο Αμερικανός πιλότος μετά την κατάρριψη του F-15E στο Ιράν
10:18
Γεωργιάδης: «Έρχεται» app για να βλέπουν οι πολίτες ποιες πράξεις επιτρέπονται σε κάθε ιατρείο
10:12
Ανάβυσσος: Ψάχνουν γνωστό βαρυποινίτη για τους πυροβολισμούς - Κηρύχθηκε δραπέτης
10:06
Καραγιάννης Καρατζόπουλος: Από τον κινηματογράφο στη χρυσή εποχή των μερισμάτων
09:56