ΚΟΣΜΟΣ

Μόσχα: Μαυροντυμένη γυναίκα κρατά κομμένο κεφάλι παιδιού

Μόσχα: Μαυροντυμένη γυναίκα κρατά κομμένο κεφάλι παιδιού

Αδιανόητες σκηνές διαδραματίστηκαν νωρίτερα έξω από κεντρικό σταθμό του Μετρό στη Μόσχα όταν γυναίκα ντυμένη με τη μαύρη ενδυμασία του Ισλάμ, πήγαινε πάνω – κάτω κραδαίνοντας το κομμένο κεφάλι ενός μικρού παιδιού, φωνάζοντας "είμαι τρομοκράτισσα".

Η γυναίκα επαναλάμβανε "ο Αλλάχ είναι μεγάλος".

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για μία νταντά, η οποία συνελήφθη στη Μόσχα αφού αποκεφάλισε το 4χρονο παιδί που είχε υπό τη φροντίδα της και πυρπόλησε το διαμέρισμά του.

"Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι", ανακοίνωσε η αστυνομία.

"Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal Lifenews, το όνομα του παιδιού είναι Νάστια.

Η νταντά, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα.

To Lifenews, που διαθέτει πηγές στην αστυνομία, ανέφερε ότι αστυνομικοί προσέγγισαν τη γυναίκα για να ελέγξουν τα χαρτιά της και αυτή απάντησε βγάζοντας το κεφάλι του παιδιού από μία τσάντα και φωνάζοντας ότι το σκότωσε.
Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ