Κορωνοϊός: Οι Αρχές επεκτείνουν τα μέτρα περιορισμού στη Μαδρίτη
Ανανεώθηκε:
Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις των πολιτών που έχουν τεθεί σε ισχύ από την Δευτέρα στην περιοχή της Μαδρίτης προκειμένου να ανακοπεί η πανδημία της Covid-19 επεκτείνονται και σε νέες ζώνες, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές υγειονομικές Αρχές.
Περίπου 167.000 επιπλέον κάτοικοι της περιοχής δεν θα μπορούν να βγουν από τη συνοικία του από τη Δευτέρα, εκτός κι αν θέλουν να μετακινηθούν για συγκεκριμένους λόγους, όπως το να πάνε στην εργασία τους ή στο γιατρό.
Η απόφαση αυτή αυξάνει τον αριθμό των πολιτών που επηρεάζονται από τους περιορισμούς στην περιοχή σε πάνω από 1 εκατ. ανθρώπους.
Από την πυκνοκατοικημένη περιοχή της Μαδρίτης, που αποτελεί εστία του κορωνοϊού, προέρχεται πάνω από ένα τρίτο των εισαγωγών στα νοσοκομεία της Ισπανίας.
Η ισπανική κυβέρνηση έχει συστήσει να τεθεί και πάλι σε lockdown oλόκληρη η πόλη της Μαδρίτης προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Σαλβαδόρ Ίγια.
SPONSORED
Iron Maiden: Ο Μπρους Ντίκινσον άφησε υπονοούμενα για αλλαγές στη setlist
15:50
Mega deal 67 δισ. δολαρίων για την εξαγορά της Dominion Energy από την NextEra
15:47
Επιστροφή «έκπληξη» για την Σίντι Κρόφορντ - Έλαμψε σε πασαρέλα του οίκου Gucci
15:46
Η ανασφάλεια στο πετρέλαιο εκτοξεύει την τιμή της βενζίνης - Πόσα θα πληρώσετε για ένα «γέμισμα»
15:39