Ανάκριση με βασανιστήρια υπέστη ο Ιταλός φοιτητής στο Κάιρο
Αιγύπτιος αξιωματούχος της σήμανσης ενημέρωσε την εισαγγελία του Καΐρου ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της αυτοψίας στο πτώμα του Ιταλού φοιτητή, είχε ανακριθεί με βασανιστήρια για τουλάχιστον επτά ημέρες, πριν την δολοφονία του, σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας
Τα ευρήματα αυτά αποτελούν την ισχυρότερη ένδειξη ότι ο Τζούλιο Ρετζένι δολοφονήθηκε από τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας, αφού «δείχνουν» μεθόδους ανάκρισης, που παραπέμπουν σε αυτές. Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει απορρίψει αυτούς τους ισχυρισμούς.
Ο 28χρονος Ρετζένι εξαφανίστηκε στις 25 Ιανουαρίου, επέτειο της εξέγερσης του 2011, που έβαλε τέλος στην 30ετή εξουσία του Χοσνι Μουμπάρακ. Ο Ρετζένι είχε γράψει άρθρα με τα οποία ασκούσε κριτική στην αιγυπτιακή κυβέρνηση, τα οποία στη συνέχεια δημοσιοποιήθηκαν σε ιταλική εφημερίδα.
Πέθανε ο προπονητής μπάσκετ Θανάσης Σκουρτόπουλος
12:37
«SOS» από τα ΕΛΤΑ για μηνύματα εξαπάτησης - Το SMS που στέλνουν οι επιτήδειοι
12:33
Στις 11 Φεβρουαρίου η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα: «Διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση»
12:30
Πώς αντέδρασε το Κρεμλίνο και το ΝΑΤΟ μετά την λήξη της συνθήκης New START
12:23