Μεξικό: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε μπαρ - 11 άνθρωποι νεκροί
Ανανεώθηκε:
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε ένα μπαρ σκοτώνοντας 11 ανθρώπους, όπως έγινε γνωστό από τις μεξικανικές Αρχές, σε μια περίοδο που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με αύξηση ρεκόρ των ανθρωποκτονιών, παρά τη δέσμευση της κυβέρνησης να σταματήσει τη βία των συμμοριών.
Από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Πολιτείας Γκουαναχάτο ανακοινώθηκε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα βρέθηκαν τα πτώματα επτά ανδρών και τεσσάρων γυναικών μέσα σε ένα μπαρ, στην πόλη Χαράλ δελ Προγκρέσο.
Άλλη μία γυναίκα που βρισκόταν στο μπαρ έφερε τραύματα από σφαίρες.
Η Γκουαναχάτο σπαράσσεται το τελευταίο διάστημα από τον πόλεμο μεταξύ της τοπικής συμμορίας Σάντα Ρόσα δε Λίμα και του πανίσχυρου καρτέλ των ναρκωτικών Χαλίσκο Νέα Γενιά.

Τον Ιούλιο, ένοπλοι σκότωσαν 24 ανθρώπους σε ένα κέντρο αποκατάστασης στην Πολιτεία αυτήν.
Μαζική δολοφονία στο Μεξικό: Τουλάχιστον 24 νεκροί σε κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών
Ήταν μια από τις χειρότερες σφαγές αφότου ο πρόεδρος Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ ανέλαβε τα καθήκοντά του με την υπόσχεση ότι θα περιορίσει τη βία.
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42
Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ απέκτησε ο Άλαν Κάμινγκ
10:32
Ιορδανία: Οι ένοπλες δυνάμεις συμμετείχαν στα χθεσινά πλήγματα των ΗΠΑ κατά του ISIS στη Συρία
10:21
Ισχυρός ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Αλεξανδρούπολη - Ζημιές σε καταστήματα και αεροδρόμιο
10:14