ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Αργεντίνος βουλευτής φίλησε το στήθος της ερωμένης του κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Βίντεο: Αργεντίνος βουλευτής φίλησε το στήθος της ερωμένης του κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης
Screen Grab/YouTube

Μπορεί οι άνθρωποι στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη να έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν πολλές από τις συνήθειές τους προκειμένου να προσαρμοστούν στις ανάγκες της πανδημίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα πράγματα πάνε πάντα όπως θα ήθελαν.  

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που έρχεται από την Αργεντινή: ο Αργεντινός βουλευτής, Χουάν Εμίλιο Αμέρι, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν κατά τη διάρκεια online συνεδρίασης του Κογκρέσου εθεάθη να φιλάει το στήθος της φίλης του, σε ένα συμβάν που χαρακτηρίστηκε ως «σοβαρό παράπτωμα».

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, η οποία μεταδόθηκε γιγαντοοθόνη στο αργεντίνικο Κογκρέσο, ο βουλευτής εμφανίστηκε να έχει στα πόδια του τη σύντροφό του ενώ στη συνέχεια, τραβώντας το ρούχο της, θεάται να φιλάει το στήθος της μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του.

Εμβρόντητος ο πρόεδρος του Κογκρέσου, χαρακτήρισε «σοβαρό παράπτωμα» το γεγονός και πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον βουλευτή με εξάμηνο αποκλεισμό.

Την ίδια μέρα, ο βουλευτής έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι TN όπου δήλωσε «πολύ ντροπιασμένος» με αποτέλεσμα να ανακοινώσει την παραίτησή του.


«Ήταν πραγματικά σοβαρό. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Ντρέπομαι πολύ», ακούγεται να λέει στην TN, πριν καταρρεύσει μπροστά στην κάμερα.

Ο βουλευτής προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι το συμβάν έγινε χωρίς πρόθεση, καθώς νόμιζε ότι ήταν offline, καθώς υποτίθεται ότι η σύνδεσή του στο internet είχε «πέσει». Ο βουλευτής, θέλησε να αξιοποιήσει αυτήν την ευκαιρία για να ρωτήσει την φίλη του πώς ένιωθε, καθώς ερχόταν από επέμβαση βελτίωσης στήθους.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο Αμέρι είναι παντρεμένος με άλλη γυναίκα αλλά αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ