Ιράκ: Έξι ρουκέτες κοντά στο αεροδρόμιο της Ερμπίλ - Στόχος οι αμερικανικές δυνάμεις
Ανανεώθηκε:
Ιρακινές παραστρατιωτικές ομάδες που στηρίζονται από το Ιράν εξαπέλυσαν επίθεση με ρουκέτες, με στόχο Αμερικανούς στρατιώτες στην ημιαυτόνομη περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν, ανακοίνωσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
«Έξι ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τα όρια του χωριού Σεΐχ Αμίρ, στην επαρχία Νινευή, από τις Δυνάμεις Λαϊκής Κινητοποίησης, στοχεύοντας τις δυνάμεις του συνασπισμού (σ.σ. με επικεφαλής τις ΗΠΑ) στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ερμπίλ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι τέσσερις ρουκέτες έπεσαν στις παρυφές του αεροδρομίου ενώ οι δύο δεν εξερράγησαν, πρόσθεσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Ιρακινού Κουρδιστάν.
Ωστόσο ο Χοσιάρ Ζεμπαρί, πρώην επικεφαλής της ιρακινής διπλωματίας και προσωπικότητα της αυτόνομης περιοχής του Κουρδιστάν (βόρεια), θεωρεί ότι οι βολές αυτές αποτελούσαν «κλιμάκωση (...) από τις ίδιες ομάδες που επιτίθενται στην αμερικανική πρεσβεία» στη Βαγδάτη.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 6 του Τραμ από αύριο: Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
11:30
Θεσσαλονίκη: Χαρταετός τριών μέτρων στην Περαία, παιδιά γράφουν πάνω του ευχές - «Να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται»
11:20
Βελούχι: Έρευνες με drone στην «Ψηλή Κορφή» για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη - Καλύτερη ορατότητα και ηλιοφάνεια σήμερα
11:12
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μενίδι: Εκτεταμένες υλικές ζημιές και ένα καμένο όχημα
10:58