Λίβανος και Ισραήλ ξεκινούν συνομιλίες για την οριοθέτηση χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων
Ανανεώθηκε:
Ο Λίβανος και το Ισραήλ θα έχουν συνομιλίες υπό την μεσολάβηση του ΟΗΕ για την οριοθέτηση των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων τους, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του λιβανικού κοινοβουλίου Ναμπίχ Μπέρι.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παίξουν τον ρόλο του παράγοντα διευκόλυνσης στις διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν στην πόλη Νακούρα, στον νότιο Λίβανο, διευκρίνισε ο Ναμπίχ Μπέρι κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Ο υπουργός Ενέργειας του Ισραήλ Γιουβάλ Στάινιτς ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι Ισραήλ και Λίβανος θα διεξαγάγουν διαπραγματεύσεις για να τερματίσουν την διένεξη ως προς την οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων των δύο χωρών, οι οποίες επισήμως βρίσκονται σε πόλεμο.
Ο ισραηλινός υπουργός τόνισε ότι οι συνομιλίες θα διεξαχθούν υπό την μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Χρονικά τις τοποθέτησε μετά την γιορτή του Σουκότ, που τελειώνει στις 9 Οκτωβρίου.
Σέρρες: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 46χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
15:31
Η Allwyn έφερε τη νέα εποχή διασκέδασης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων – Εκπλήξεις, μουσική και αξέχαστες στιγμές στο απόλυτο Après Ski Party
15:30
Επίδομα γέννησης έως 15.000 ευρώ: Ποιος Δήμος το χορηγεί - Ποιοι είναι δικαιούχοι (vid)
15:24
Ουκρανία: Μειώθηκαν τα ρωσικά πλήγματα τον Ιανουάριο - Αυξήθηκαν οι ζημιές στο ενεργειακό δίκτυο
15:23