Ιταλία: Πέντε νεκροί και ανυπολόγιστες καταστροφές στη Λιγουρία από τις πλημμύρες
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον τέσσερα πτώματα εντοπίσθηκαν σήμερα στις ακτές της Λιγουρίας, μετέδωσαν την Κυριακή τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης διευκρινίζοντας ότι οι ιταλικές και οι γαλλικές αρχές πραγματοποιούν από κοινού έρευνες στις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από κατακλυσμιαίες βροχές, πλημμύρες και κατολισθήσεις το τελευταίο διήμερο, ενώ και πέμπτο πτώμα ανασύρθηκε στην ενδοχώρα της ίδιας περιοχής από τα πλημμυρισμένα νερά ποταμού.
Οι ιταλικές και οι γαλλικές αρχές συνεργάζονται για την ταυτοποίηση των νεκρών δεδομένου ότι δεν έχουν αναφερθεί αγνοούμενοι στην περιοχή.
Η κακοκαιρία προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στην βορειοδυτική Ιταλία, όπου γέφυρες παρασύρθηκαν από τα νερά πλημμυρισμένων ποταμών, κατολισθήσεις κατέστρεψαν σπίτια και έκλεισαν δρόμους.
Tουλάχιστον δύο Ιταλοί έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ 21 από τους 22 ανθρώπους οι οποίοι θεωρούντο αγνοούμενοι στην Ιταλία βρέθηκαν στην Γαλλία το Σάββατο.
Ενας 53χρονος πυροσβέστης έχασε την ζωή του στην Ιταλία κατά την διάρκεια επιχείρησης, ένας 36χρονος πνίγηκε όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα νερά ποταμού.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της περιοχής του Πιεμόντε, οι βροχοπτώσεις είναι οι σφοδρότερες από το 1994, όταν 70 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τις πλημμύρες του Πάδου και του Τάρανο.
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26