ΚΟΣΜΟΣ

Εξιτήριο για τον Ντόναλντ Τραμπ - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στον Λευκό Οίκο

Εξιτήριο για τον Ντόναλντ Τραμπ - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στον Λευκό Οίκο
AP Photo

Μετά από τέσσερις ημέρες και αφού χρειάστηκε να μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο, σε θάλαμο ειδικά διαμορφωμένο για τους προέδρους των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Walter Reed.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξήλθε από το Walter Reed το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:30 τοπική ώρα (01:30 ώρα Ελλάδας).

Τον Ντόναλντ Τραμπ ο παρέλαβε από το στρατιωτικό νοσοκομείο το Marine One, το ελικόπτερο με το οποίο πήγε από τον Λευκό Οίκο στο Water Reed.

Στο ελικόπτερο ο Ντόναλντ ΤραμπAP

Μάλιστα την ώρα της αποχώρησής του από το νοσοκομείο, το συγκεντρωμένο τον πλήθος επευφημούσε.

«Ανίκητος ήρωας»

O Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος πριν βγει από το νοσοκομείο ανέβασε στο Twitter νέο μήνυμα το οποίο αναφέρει:

«Το βλέπετε στον ενθουσιασμό για τον πρόεδρο έξω από το Νοσοκομείο Walter Reed. Το βλέπετε στις εγγραφές, από τη Φλόριντα έως την Πενσυλβάνια και τη Δυτική Βιρτζίνια, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι ξεπερνούν τους Δημοκρατικούς κατά 2 προς 1. Εάν ο Πρόεδρος επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία, θα είναι... ανίκητος ήρωας, ο οποίος όχι μόνο επέζησε από κάθε βρώμικο κόλπο που του πέταξαν οι Δημοκρατικοί, αλλά και ο κινεζικός ιός. Θα δείξει στην Αμερική ότι δεν χρειάζεται πλέον να φοβόμαστε. mdevine@nypost.com ευχαριστώ Miranda. Είχε τελειώσει πριν έρθει η πανδημία από την Κίνα. Θα κερδίσει έτσι κι αλλιώς!»

Λίγα λεπτά πριν βγει από το Water Reed για να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο που θα τον μετέφερε πίσω στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ με νέο tweet δήλωσε: «σύντομα θα επιστρέψω στην προεκλογική εκστρατεία. Οι ψευδείς ειδήσεις δείχνουν μόνο ψεύτικες δημοσκοπήσεις».

Έβγαλε τη μάσκα

Ο Ντόναλντ Τραμπ με το που έφτασε στο Λευκό Οίκο στάθηκε στην είσοδο για τις φωτογραφίες που ήθελαν οι φωτορεπόρτερ και έβγαλε την προστατευτική μάσκα, βάζοντάς την στην τσέπη του και χαιρέτησε στρατιωτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ