Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Τραμπ μετά το νοσοκομείο: «Είμαι καλά - Το έθνος μας θα νικήσει»
Ανανεώθηκε:
«Είμαι καλά», δήλωσε απόψε ο Ντόναλντ Τραμπ από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου απευθυνόμενος σε πλήθος οπαδών του.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος νοσηλεύτηκε πρόσφατα μετά τη λοίμωξή του με κορωνοϊό, έκανε απόψε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση από τότε που επέστρεψε από το νοσοκομείο, τη Δευτέρα, δηλώνοντας ότι αισθάνεται θαυμάσια.
Σε αυτή τη δημόσια εκδήλωση που έμοιαζε με προεκλογική συγκέντρωση στον Λευκό Οίκο και ενώπιον ενός πλήθους που φώναζε «Τέσσερα χρόνια ακόμα!», ο Τραμπ χωρίς να φορά μάσκα διαβεβαίωσε ότι ο κορωνοϊός «θα εξαφανιστεί πολύ σύντομα» και «ότι αρχίζει να εξαφανίζεται».
«Θέλω να ξέρετε ότι το έθνος μας θα νικήσει αυτόν το φρικτό κινεζικό ιό», επέμεινε ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Παράγουμε θεραπείες και ισχυρά φάρμακα, θεραπεύουμε τους ασθενείς, θα το ξεπεράσουμε και το εμβόλιο θα έρθει πολύ, πολύ γρήγορα, σε χρόνο ρεκόρ», είπε στη συνέχεια.
«Η επιστήμη και η ιατρική θα εξαλείψουν τον κινεζικό ιό μια για πάντα. Θα τον ξεφορτωθούμε από όλο τον κόσμο. Βλέπετε τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη, στον Καναδά..., όμως αυτό θα εξαφανιστεί, αρχίζει να εξαφανίζεται και τα εμβόλια θα βοηθήσουν», εκτίμησε.
SPONSORED
Σέρρες: Ένταση μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ στον Προμαχώνα
18:03
NATO Tiger Meet: Εντυπωσιακές εικόνες από την πολυεθνική αεροπορική άσκηση στον Άραξο
17:53
Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός 40χρονης από τον σύζυγό της μπροστά στα παιδιά τους
17:42
Members Club: Το νέο Premium Lounge του Παναθηναϊκός AKTOR αλλάζει τα δεδομένα στη φιλοξενία γηπέδων
17:35