Τραμπ: Αρνητικός στον κορωνοϊό εδώ και μέρες - Τι λέει ο γιατρός του
Ανανεώθηκε:
Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Ντόναλντ Τραμπ μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με τον γιατρό του Λευκού Οίκου, Σον Κόνλεϊ, έχει βγει αρνητικός σε όλα τα συνεχόμενα τεστ που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Τραμπ πλέον δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό.
«Τα αποτελέσματα που έχουμε στα χέρια μας δείχνουν ότι ο πρόεδρος δεν είναι πλέον μεταδοτικός».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι έχει «ανοσία» απέναντι στην Covid-19, μία ημέρα αφού ο γιατρός του διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος να μεταδώσει τον νέο κορωνοϊό σε άλλους ανθρώπους.
«Φαίνεται ότι έχω ανοσία. Δεν ξέρω για πόσο, ίσως για πολύ καιρό, ίσως για μια μικρή περίοδο, ίσως για πάντα. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά, όμως έχω ανοσία», είπε σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
«Έχετε έναν πρόεδρο που έχει ανοσία. Έχετε σήμερα έναν πρόεδρο που δεν έχει ανάγκη να κρύβεται στο υπόγειό του, όπως ο αντίπαλός του», δήλωσε αναφερόμενος στο Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στις 2 Οκτωβρίου.
«Απόψε η πρώτη κυρία και εγώ διαγνωστήκαμε θετικοί στην Covid-19. Θα ξεκινήσουμε άμεσα τη διαδικασία καραντίνας και ανάρρωσής μας. Θα το ξεπεράσουμε μαζί», είχε γράψει ο Ντόναλντ Τραμπ.
Morgan Stanley για METLEN: Σύσταση «Overweight» με τιμή-στόχο τα 5600 ευρώ
12:00
Υεμένη: Ο πρόεδρος αλ Αλίμι μιλά για έφοδο με σκοπό την ανακατάληψη του συνόλου της χώρας
11:59
Ο «Βασιλιάς του Βαλς» André Rieu έρχεται στο TELEKOM Center Athens την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2027
11:44
Υπόθεση βιασμού στο Κορνέλ: Η καταγγέλλουσα δέχεται απειλές, δήλωσε ο δικηγόρος της
11:43