Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη
Επίθεση κατά αστυνομικού τμήματος σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην περιοχή Μπαϊράμπασα, στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με το CNN Turk, δύο γυναίκες οι οποίες επέβαιναν σε ΙΧ, άνοιξαν πυρ και πέταξαν χειροβομβίδες κατά του αστυνομικού τμήματος, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή πεζή.
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το CNN Turk, μπήκαν στο εσωτερικό κτιρίου για να διαφύγουν, όπου και τελικά παγιδεύτηκαν, με τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι έτοιμες να εισβάλουν προκειμένου να τις συλλάβουν.
Όπως αναφέρεται στο σύνολο των τουρκικών ΜΜΕ, δεν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες από τη συγκεκριμένη επίθεση. Μερίδα αυτών, υποστηρίζει ότι υπήρχε και τρίτο άτομο, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με τους αστυνομικούς, κατάφερε όμως να διαφύγει.
SPONSORED
Axios: Ο Τραμπ εξετάζει τις στρατωτικές επιλογές κατά του Ιράν σε συνεδρίαση την Τρίτη
21:27
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ - Τι συζητήθηκε
21:16
Προειδοποίηση Κατάρ σε Ιράν για Ορμούζ: Μην το χρησιμοποιείτε ως «διαπραγματευτικό χαρτί»
21:05
Καλιφόρνια: Οδηγός έπεσε με αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς - Τρεις νεκροί και τραυματίες
20:57