«Καμία παρενέργεια - Ένιωθα μια χαρά»: Τι λέει ο πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο
Ένας από τους 12.000 εθελοντές που έκαναν το ρώσικο εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι ο Βαλέριος Ασλανίδης που αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr όλη τη διαδικασία για τη λήψη της πρώτης δόσης του Sputnik V και εύχεται αυτή να είναι η ανακάλυψη που θα βάλει τέλος στην πανδημία.
Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη. Η λύση, όπως απαντά η πλειοψηφία των ανθρώπων, δεν μπορεί να είναι άλλη παρά ένα εμβόλιο. Ένα εμβόλιο που θα βάλει τέλος στην παγκόσμια «περιπέτεια» που ονομάζεται κορονοϊός κι έχει αλλάξει τις ζωές, την κοινωνία και τις συνήθειες όλων μας πάνω στη γη.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr
ΚΟΣΜΟΣ
Ποιους όρους θέτει το Ιράν για «διαρκή ειρήνη» με τις ΗΠΑ - Όχι σε «προσωρινή κατάπαυση πυρός»
13:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεωργιάδης: Οι φάκελοι που ήρθαν στη Βουλή είναι ανοησίες - Δεν μπορεί βουλευτές να διασύρονται
13:47
ΚΟΣΜΟΣ
Αναφορές για εκρήξεις στο νησί Χαργκ - Το Ιράν ζητά τέλη στα Στενά του Ορμούζ για «διαρκή ειρήνη» με τις ΗΠΑ - «Όχι σε προσωρινή κατάπαυση του πυρός»
13:46
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρή γυναίκα στα Μετέωρα: Έπεσε από βράχο - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
13:45
ΚΟΣΜΟΣ