ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Νεκρός 33χρονος influencer που δεν πίστευε στον κορωνοϊό

Ουκρανία: Νεκρός 33χρονος influencer που δεν πίστευε στον κορωνοϊό
instagram/ stuzhuk_dmitriy

Ο influencer Dmitriy Stuzhuk, ο οποίος απέρριπτε την ύπαρξη του κορωνοϊού, πέθανε από τον ιό στην ηλικία των 33.

Ο Stuzhuk κόλλησε την ασθένεια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκανε στην Τουρκία και εισήχθη στο νοσοκομείο μόλις επέστρεψε στην πατρίδα του την Ουκρανία, αφού διαγνώστηκε θετικός σε Covid 19.

Ο σταρ των social media, ο οποίος προωθούσε την υγιεινή ζωή και τη γυμναστική, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από οκτώ μέρες, αλλά η νόσος του προκάλεσε καρδιακές επιπλοκές.

Εισήχθη εσπευσμένα εκ νέου στο νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του, την 25χρονη Σοφία, νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση και αναίσθητος. Όπως εξήγησε η 25χρονη στους ακολούθους της, είχε προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα και η καρδιά του δεν ανταποκρινόταν.

«Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή. Κανείς δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε γι’αυτό. Έκανα ό,τι μπορούσα, ώστε ο πατέρας των τριών παιδιών μου να ζήσει. Αλλά τίποτα δεν εξαρτάται από μένα τώρα», έλεγε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε τον θάνατό του, λέγοντας πως μένουν μόνο οι όμορφες αναμνήσεις και τα τρία όμορφα παιδιά τους.

Ο ίδιος ο Stuzhuk είχε κάνει αναρτήσεις στα social media από το κρεβάτι του νοσοκομείου, λέγοντας ότι είχε ξυπνήσει στην Τουρκία με πρησμένο λαιμό και πάλευε να ανασάνει.

Στους 1,1 εκατομμύριο ακολούθους του έγραψε:

«Θέλω να μοιραστώ πώς αρρώστησα και να προειδοποιήσω όλους. Ήμουν από αυτούς που πίστευαν ότι η Covid 19 δεν υπάρχει… μέχρι που αρρώστησα. Δεν είναι μια απλή ασθένεια και είναι βαριά».

Ο Dmitriy και η Σοφία χώρισαν πριν από έξι μήνες, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, με το μικρότερο να είναι μόλις εννέα μηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ