Δυστύχημα στη Γερμανία: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο οδηγός έπεσε σκόπιμα σε πεζούς
Ανανεώθηκε:
Τροχαίο δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στην πόλη Κέμπεν στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία στη Γερμανία, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο της πόλης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα 12χρονο αγόρι. Τέσσερις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά το συμβάν.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο 30χρονος οδηγός του οχήματος φέρεται να ξέφυγε από τη λωρίδα που οδηγούσε και να κατευθύνθηκε προς τα δεξιά, στον ποδηλατόδρομο, για ανεξήγητη μέχρι στιγμής αιτία.
Η 39χρονη μητέρα του νεκρού παιδιού και ένας ακόμη πεζός τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο διάσωσης.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου και ένα ακόμη δίχρονο μωρό, που ήταν σε καρότσι, τραυματίστηκαν ελαφρά.
Όπως είπε ο επικεφαλής ντετέκτιβ στην εφημερίδα Bild, επί του παρόντος δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο οδηγός οδήγησε σκόπιμα πάνω στο πλήθος.
Η «ενεργειακή εκεχειρία» μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ρίχνει τις τιμές του πετρελαίου
10:20
Πόρισμα για τα σχολεία Γκράβα: Δεν υπάρχει καμία διαρροή φυσικού αερίου
10:12
Κρίση στις παμπ της Βρετανίας: Πάνω από 300 έβαλαν λουκέτο μέσα σε εννέα μήνες
10:06
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης - Γλίστρησε από τις σκάλες του σπιτιού του
10:05