Νεκρός στα 30 του ο ηθοποιός Έντι Χάσελ - Αναζητείται ο δράστης
Ανανεώθηκε:
Νεκρός έπεσε σε ηλικία 30 ετών ο ηθοποιός Έντι Χάσελ στο Τέξας υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός για τους ρόλους του στο «Surface» και το «Devious Maids» ενώ εμφανίστηκε και στο «The Kids Are All Right» πυροβολήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Τέξας και υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα.
Συγκεκριμένα οι Αρχές κλήθηκαν στη 1:50 τα ξημερώματα, βρήκαν τον Χάσελ χτυπημένο. Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο ήταν πλέον νεκρός.
Η αστυνομία ερευνά το κίνητρο της υπόθεσης, σημειώνοντας ότι ένα αυτοκίνητο είχε αρχικά κλαπεί από τη σκηνή του εγκλήματος για να εντοπιστεί λίγο αργότερα.
Υπογράμμισε επίσης πως προσφέρει και αμοιβή ύψους 2.500 δολαρίων σε όποιον έχει πληροφορίες για τον δράστη.
Eddie Hassell, 'Surface' and 'The Kids Are All Right' actor, killed in Texas shooting, by Kay Jones, CNN
SPONSORED
Αιματηρό επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων στη Ραφήνα - Τρεις τραυματίες
14:34
Η Ευρώπη χαιρετίζει την πρόταση Ζελένσκι για απευθείας συνάντηση με τον Πούτιν
14:29
Νέοι κανόνες υγιεινής στα σχολικά κυλικεία - Τέλος στα αλλαντικά και τα αναψυκτικά
14:14
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ του Κατάρ - Στο επίκεντρο η θαλάσσια ασφάλεια
14:10