Μόντρεαλ: Λήξη συναγερμού στα γραφεία της Ubisoft
Ανανεώθηκε:
Αστυνομικές δυνάμεις του Μόντρεαλ στον Καναδά εκκένωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής το κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της γνωστής εταιρείας βιντεoπαιχνιδιών Ubisoft, όπου νωρίτερα υπήρξαν πληροφορίες για ενδεχόμενη υπόθεση ομηρίας.
Με νεότερο tweet που ανήρτησε λίγο πριν από τις 23:00 ώρα Ελλάδας η Αστυνομία του Μόντρεαλ αναφέρεται ότι το κτήριο εκκενώθηκε, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε εν δυνάμει απειλή σε αυτό.
Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στις καναδικές αρχές, με την Αστυνομία του Μόντρεαλ να αναρτά σε διαδοχικά tweets τα εξής:
«Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στη γωνία των οδών Σεν Λοράν και Σεν Βιατέρ. Ζητάμε από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή. Η αστυνομία επαληθεύει αυτή την ώρα τις πληροφορίες και θα ακολουθήσει ενημέρωση».
«Αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση. Ειδικές μονάδες της αστυνομίας ερευνούν τις εγκαταστάσεις του κτηρίου. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες».
Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Ορισμένοι υπάλληλοι φέρεται να διέφυγαν στην οροφή του κτηρίου, όπου έκλεισαν την πόρτα.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter απεικονίζονται αστυνομικοί με το δάχτυλο στη σκανδάλη, απέναντι από το κτήριο της εταιρείας.
SPONSORED
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου παλαιστινιακής καταγωγής που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
23:55
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34