ΚΟΣΜΟΣ

Μόντρεαλ: Λήξη συναγερμού στα γραφεία της Ubisoft

Μόντρεαλ: Λήξη συναγερμού στα γραφεία της Ubisoft
AP Photo/Kamil Zihnioglu

Αστυνομικές δυνάμεις του Μόντρεαλ στον Καναδά εκκένωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής το κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της γνωστής εταιρείας βιντεoπαιχνιδιών Ubisoft, όπου νωρίτερα υπήρξαν πληροφορίες για ενδεχόμενη υπόθεση ομηρίας.

Με νεότερο tweet που ανήρτησε λίγο πριν από τις 23:00 ώρα Ελλάδας η Αστυνομία του Μόντρεαλ αναφέρεται ότι το κτήριο εκκενώθηκε, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε εν δυνάμει απειλή σε αυτό.

Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στις καναδικές αρχές, με την Αστυνομία του Μόντρεαλ να αναρτά σε διαδοχικά tweets τα εξής:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στη γωνία των οδών Σεν Λοράν και Σεν Βιατέρ. Ζητάμε από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή. Η αστυνομία επαληθεύει αυτή την ώρα τις πληροφορίες και θα ακολουθήσει ενημέρωση».

«Αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση. Ειδικές μονάδες της αστυνομίας ερευνούν τις εγκαταστάσεις του κτηρίου. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες».

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Ορισμένοι υπάλληλοι φέρεται να διέφυγαν στην οροφή του κτηρίου, όπου έκλεισαν την πόρτα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter απεικονίζονται αστυνομικοί με το δάχτυλο στη σκανδάλη, απέναντι από το κτήριο της εταιρείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ