ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τον... σύζυγο και κράτησε το πτώμα κάτω από το κρεβάτι για 18 χρόνια

Σκότωσε τον... σύζυγο και κράτησε το πτώμα κάτω από το κρεβάτι για 18 χρόνια
Photo by Aaron Lynett/Toronto Star via Getty Images/Ideal Images

Τριανταεπτά χρόνια γάμου «σφραγίστηκαν» μια για πάντα με μια βίαιη δολοφονία και ένα φρικιαστικό μυστικό, κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι...

Ο Τζον Σάμπιν και η σύζυγός του Λι Αν, ήταν ένα ζευγάρι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, έστω και αν η κοινή φίλη τους, Βάλερι Τσόκλεϊ, θεωρούσε μέχρι πρότινος ότι δεν διέφερε σε τίποτα από τα υπόλοιπα.

Ουαλοί στην καταγωγή, μετακόμισαν στη Νέα Ζηλανδία, έφεραν στον κόσμο πέντε παιδιά και εν συνεχεία τα παράτησαν σε ορφανοτροφεία, όταν οι Αρχές τους κυνήγησαν για οικονομική απάτη. Στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, επέστρεψαν στην πατρίδα τους και κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα στον γάμο τους.

Όπως γράφει η Daily Mail, η ιστορία των Σάμπιν είχε φρικτό τέλος. Τέλος για το οποίο η Λι Αν είχε μιλήσει στην κολλητή της φίλη, Βάλερι, λέγοντάς της σε ανύποπτο χρόνο ότι «δεν τον άντεχα άλλο, μουρμούριζε συνεχώς και τα βράδια έκλαιγε στο κρεβάτι υποστηρίζοντας ότι δεν τον αγαπούσα πια. Τον σκότωσα χτυπώντας τον με έναν πέτρινο βάτραχο και ησύχασα».

Το μακρινό 1997, η Βάλερι δεν πίστεψε κουβέντα από όσα της είπε η φίλη της, θεωρώντας ότι αστειευόταν και ότι χρησιμοποιούσε το χιούμορ ως άμυνα για να αντιμετωπίσει τη φυγή του συζύγου της.

Έπρεπε να περάσουν 18 ολόκληρα χρόνια και να πεθάνει η Λι Αν χτυπημένη από καρκίνο, για να ανακαλύψουν τόσο η Βάλερι όσο και οι Αρχές το φρικιαστικό μυστικό της. Ο Τζον Σάμπιν δεν είχε παρατήσει τη σύζυγό του. Για την ακρίβεια ήταν συνεχώς κοντά της, καθώς το πτώμα του βρισκόταν κάτω από το συζυγικό κρεβάτι, επιμελώς τυλιγμένο για να μην μυρίζει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ