Ναγκόρνο Καραμπάχ: Επικοινωνία Πούτιν - Μακρόν για τους πρόσφυγες και τις εκκλησίες
Ανανεώθηκε:
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημέρωσε τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε μαζί του, για την σταθεροποίηση της κατάστασης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και την ανάπτυξη της ρωσικής ειρηνευτικής δύναμης στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας «επισημάνθηκε ότι η ανακοίνωση των προέδρων του Αζερμπαϊτζάν και της Ρωσίας και του πρωθυπουργού της Αρμενίας της 9ης Νοέμβριου εφαρμόζεται και η κατάσταση στην περιοχή γενικά έχει σταθεροποιηθεί».
Οι Πούτιν και Μακρόν υπογράμμισαν επίσης ότι είναι αναγκαίο να επιλυθούν τα ζητήματα που αφορούν την επιστροφή των προσφύγων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και να διατηρηθούν οι χριστιανικές εκκλησίες.
Επίσης συζήτησαν ζητήματα από κοινού συνεργασίας στον τομέα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας.
Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΑ στην 55η Σμηναρχία Μάχης στην Κύπρο
21:28
Σε συζήτηση για την οδική ασφάλεια θα συμμετάσχει αύριο ο πρωθυπουργός
21:19
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
21:10
Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο
21:07