Κορωνοϊός: Θετικοί στον Covid 19 οι υπουργοί Άμυνας ΗΠΑ και Λιθουανίας
Ανανεώθηκε:
Ο υπουργός Άμυνας της Λιθουανίας Ραϊμούντας Καρόμπλις διαγνώστηκε πως έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και ο υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άντονι Τάτα, με τον οποίο είχε συνάντηση στο Πεντάγωνο την περασμένη εβδομάδα, επίσης ενημερώθηκε πως διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε χθες, γνωστοποίησε το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας.
Η πρεσβεία της Λιθουανίας ενημέρωσε το Πεντάγωνο για τη διάγνωση της μόλυνσης του Καρόμπλις νωρίτερα χθες, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο Τάτα, υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τη χάραξη πολιτικής, συναντήθηκε με τον Λιθουανό υπουργό την Παρασκευή 13η Νοεμβρίου.
«Όλοι οι αξιωματούχοι που συναντήθηκαν με τον Καρόμπλις εκείνη την ημέρα και τη Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένου του υπηρεσιακού υπουργού Άμυνας Κρις Μίλερ, υποβάλλονται σε τεστ», διευκρίνισε το Πεντάγωνο.
Από 27 Ιουλίου τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό για χρέη από 5.000 ευρώ
05:00
Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους - Πώς υπολογίζεται
04:00
ΔΥΠΑ: Πώς να κάνετε αίτηση για αμειβόμενη μαθητεία στις επτά σχολές για τον τουρισμό
03:00
ΑΑΔΕ: Πώς υποβάλλεται η αίτηση για τη ρύθμιση οφειλών σε 72 δόσεις
02:00