Αυστραλία: Νεκρός άνδρας από επίθεση καρχαρία
Ανανεώθηκε:
Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν του επιτέθηκε καρχαρίας σε μια πολύ δημοφιλή για τους τουρίστες παραλία στη βορειοδυτική Αυστραλία, έγινε σήμερα γνωστό από τις Αρχές.
Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στo Κέιμπλ Μπιτς, που βρίσκεται στις βόρειες ακτές της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας.
Αφού το θύμα βγήκε από το νερό με τη συνδρομή άλλων λουόμενων και παρά τις πρώτες βοήθειες που του έδωσαν διασώστες, υπέκυψε στα τραύματά του.
Σε ένα δελτίο Tύπου, η αστυνομία της πολιτείας επιβεβαίωσε τον θάνατό του «υπό τραγικές συνθήκες».
Οι επιθέσεις καρχαριών είναι σπάνιες στο Κέιμπλ Μπιτς, μια τεράστια παραλία 22 χιλιομέτρων με λευκή άμμο, η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη Μπρουμ.
Συνήθως, οι Αρχές αναγκάζονται να κλείσουν τη συγκεκριμένη παραλία μία ή δύο φορές τον χρόνο, λόγω της παρουσίας κροκοδείλων αλμυρού νερού, που είναι επικίνδυνοι για τον άνθρωπο.
Πρόκειται για την όγδοη φονική επίθεση καρχαρία από τις αρχές του έτους στην Αυστραλία.
Σοβαρό τροχαίο στη Νάξο: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του - Δύο τραυματίες
09:45
Πιέσεις των ΗΠΑ σε Κίνα, Ρωσία και Τουρκία να συνταχθούν με την «οικονομική D- Day» του Τραμπ
09:43
Η McLaren F1 GTR του Nick Mason, του ντράμερ των Pink Floyd, πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ
09:33
Συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών στην Κρήτη: 181 άτομα εντοπίστηκαν από Λιμενικό και Frontex
09:28