Κορωνοϊός: Σάλος στην Αλβανία - Σε «κορωνο-πάρτι» ο πρόεδρος της χώρας
Ανανεώθηκε:
Σάλος έχει προκληθεί στην Αλβανία μετά τη συμμετοχή του προέδρου της χώρας, Ιλίρ Μέτα, σε πάρτι γενεθλίων.
Το «κορωνο-πάρτι» γνωστού κωμικού, στο οποίο παρευρέθη και η σύζυγος του Μέτα, Μόνικα Κριεμάδι, έγινε σε μπαρ χωριού της χώρας.
Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η Κριεμάδι φαίνεται να σέρνει το χορό, ενώ κανείς δεν φοράει μάσκα, ούτε και τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.
Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, οι Αρχές προχώρησαν στην επιβολή προστίμων και στους 30 καλεσμένους.
Μάλιστα, απολύθηκαν και έξι αστυνομικοί, καθώς δεν εμπόδισαν τη διοργάνωση του πάρτι.
Ο πρόεδρος της Αλβανίας από την πλευρά του, υποστήριξε ότι τηρούνταν οι αποστάσεις, ενώ έκανε λόγο και για «πολιτικά υποκινούμενη κίνηση» ενόψει των εκλογών της άνοιξης.
Στο λιμάνι της Ύδρας σήμερα ο Μπραντ Πιτ: Τα εντυπωσιακά σκηνικά εποχής και το «ιστορικό» δελφίνι (vid)
09:39
Λαζαρίδης για δηλώσεις Δένδια: «Στο τέλος της ημέρας θα κριθούμε όλοι μας - Να μην ρίχνουμε νερό στον μύλο της εσωστρέφειας»
09:26
Μακάβριο μυστήριο 3.000 ετών: Ομαδικός τάφος με 77 ανθρώπους και...μία αγελάδα στη Σερβία
09:25
ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο Σιάτλ - Πέντε νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης (pic)
09:15