ΚΟΣΜΟΣ

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του Τζον Τραβόλτα με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του Τζον Τραβόλτα με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών
AP Photo/Andrew Medichini

Την ευκαιρία της Ημέρας των Ευχαριστιών άδραξε ο διάσημος ηθοποιός Τζον Τραβόλτα για να ευχαριστήσει μέσω των social media τους θαυμαστές του για τη στήριξή τους μετά τον θάνατο της συζύγου του.

Η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, η επίσης ηθοποιός Κέλι Πρέστον, πέθανε τον περασμένο Ιούλιο μετά από δίχρονη μάχη με τον καρκίνο. Μετά από μια ταραχώδη χρονιά εν μέσω πανδημίας και πένθους, ο σταρ του «Grease» αλλά και του «Pulp Fiction» έστειλε την Παρασκευή ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε έναν από εσάς για την απίστευτη στήριξή σας προς εμένα αυτήν την χρονιά. Καλή Ημέρα των Ευχαριστιών και πάντα αγάπη», είπε στο βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CIEyATgll31

To ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1991 και απέκτησε τρία παιδιά. Τον Τζετ, που πέθανε το 2009, την Έλα και τον Μπέντζαμιν.

Την περίοδο του θανάτου της, ο Τράβολα είχε δηλώσει ότι η συζυγός του «πολεμούσε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες της στο Anderson Cancer Center, καθώς και σε πολλούς φίλους και αγαπημένους που ήταν δίπλα της. Η αγάπη και η ζωή της Κέλι θα είναι για πάντα στη μνήμη μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ