ΚΟΣΜΟΣ

Μαραντόνα: Για εγκληματική αμέλεια κατηγορείται ο γιατρός του

Μαραντόνα: Για εγκληματική αμέλεια κατηγορείται ο γιατρός του

Ραγδαίες εξελίξεις ακολουθούν τον θάνατο του θεού της μπάλας, Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο γιατρός του Λεοπόλδο Λούκε κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια αναφορικά με τον θάνατο του θρύλου.

Την πρόθεση να κάνει τα πάντα για να αποδοθούν ευθύνες εκεί που υπάρχουν για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα είχε εκφράσει ο δικηγόρος του. Ο ίδιος είχε κάνει λόγο για λάθη στις κρίσιμες στιγμές.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία αντιμετωπίζει το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα ως πιθανή ανθρωποκτονία και ο γιατρός του κατηγορείται για ιατρική αμέλεια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε η Daily Mail, η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του προσωπικού γιατρού του ποδοσφαιριστή, Λεοπόλδο Λούκε, την Κυριακή.

Παράλληλα, εξετάζεται όλο το ιατρικό προσωπικό που είχε σχέση με την φροντίδα του Μαραντόνα.

Ο γιατρός κατηγορήθηκε επίσημα από την αστυνομία και θα πρέπει να καταθέσει ενώπιον εισαγγελέα για τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της ζωής του Μαραντόνα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Αργεντινής, Marca.

Ο Λούκε βρισκόταν στο σπίτι του την ώρα της αστυνομικής έρευνας, ενώ τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδιδαν εικόνα από την έφοδο της Αστυνομίας στην κλινική του.

Οι έρευνες ξεκίνησαν αφού οι κόρες του Μαραντόνα αμφισβήτησαν εάν το φάρμακο που έλαβε ο πατέρας τους ήταν κατάλληλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ