Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς - Δύο νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη Τρίερ της δυτικής Γερμανίας καθώς αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας 15 ακόμη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο ο Δήμαρχος της Πόλης Βόλφραμ Λάιμπε έκανε ήδη λόγο για «αμόκ» από την πλευρά του.
Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος είναι Γερμανός, 51 ετών.
Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Lokalo», επρόκειτο για αυτοκίνητο μάρκας Range Rover, το οποίο κατευθύνθηκε προς στο πλήθος με ταχύτητα άνω των 70χλμ/ώρα.
«Συνελήφθη ένα άτομο και ένα όχημα κατασχέθηκε. Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα, δύο άνθρωποι πέθαναν. Συνεχίστε να αποφεύγετε το κέντρο της πόλης», είναι το μήνυμα της αστυνομίας της πόλης.
Μάλιστα, στα social media κυκλοφόρησε βίντεο που φέρεται να είναι από τη στιγμή της σύλληψης του δράστη:
Το Τρίερ βρίσκεται περίπου 200 χιλιόμετρα δυτικά της Φρανκφούρτης, κοντά στα σύνορα με το Λουξεμβούργο, ενώ έχει περίπου 110.000 κατοίκους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίερ: Σοκαριστικές εικόνες μετά την επίθεση με το όχημα - Η στιγμή της σύλληψης του δράστη
ΕΝΦΙΑ 2026: Πότε αναρτώνται τα εκκαθαριστικά - Σε ποια ακίνητα μειώνεται 50%
02:00
Πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση» με 10.000 ευρώ: Ποιες είναι οι έξι βασικές αλλαγές
01:00
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για έκτακτο επίδομα Πάσχα - Ποιοι θα το λάβουν
00:30
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ, ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ: Πυραυλική καταιγίδα στη Μέση Ανατολή: Η εξόντωση της ηγεσίας του Ιράν και το «παράθυρο» αποκλιμάκωσης
23:59