Δεν πέθανε ο Σισανί ισχυρίζεται το Συριακό Παρατηρητήριο
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα το ηγετικό στέλεχος του ISIS είναι βαριά πληγωμένος αλλά ζωντανός, σε μια αναφορά που βρίσκεται στον αντίποδα αυτής των αμερικανών αξιωματούχων που ισχυρίζεται ότι σκοτώθηκε κατά την διάρκεια επιδρομής μαχητικών των ΗΠΑ.
Την περασμένη Τρίτη, αμερικανοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι ο Αμπού Ομάρ αλ Σισανί, γνωστός ως Ομάρ ο Τσετσένος αποτέλεσε στόχο αεροεπιδρομής κοντά στην πόλη αλ Σαντάντι της Συρίας.
Ο επικεφαλής του παρατηρητηρίου, Ραμί Αμπντουλραχμάν, δήλωσε ότι ο Σισανί είναι βαριά πληγωμένος αλλά όχι νεκρός κι ότι έχει μεταφερθεί στο προπύργιο του ISIS στην Ράκα για περίθαλψη, «δεν πέθανε», πρόσθεσε ο Αμπντουλραχμάν.
Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ισχυρίζεται ότι συγκεντρώνει τις πληροφορίες του από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από άλλο μέσο.
Κωνσταντοπούλου: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν κλείνει, όσο και αν προσπαθούν να το κλείσουν
18:47
ΚΚΕ για επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο: Ο καημός του είναι πώς η περιοχή θα γίνει ορμητήριο πολέμου
18:37
Συνελήφθη 32χρονος στα Χανιά για ναρκωτικά και όπλα
18:25
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στο κέντρο των γεωπολιτικών και γεωενεργειακών εξελίξεων της ευρύτερης περιοχής
18:13