Βρετανός υπ. Υγείας: Τα νέα μέτρα μπορεί να διαρκέσουν για κάποιο διάστημα
Ανανεώθηκε:
Τα νέα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα στο Λονδίνο και τη νοτιοανατολική Αγγλία μπορεί να παραμείνουν σε ισχύ για κάποιο διάστημα, άφησε σήμερα να εννοηθεί ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ, σημειώνοντας ότι το νέο στέλεχος του κορωνοϊού που εμφανίστηκε είναι πολύ δύσκολο να τεθεί υπό έλεγχο.
Ερωτηθείς αν ο κόσμος που ζει υπό την αυστηρότερη βαθμίδα περιορισμών, την 4, θα πρέπει να περιμένει ότι αυτό θα συνεχιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, ο Χάνκοκ απάντησε:
«Έχουμε πραγματικά ανάγκη να θέσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο (...) Έχουμε μακρύ δρόμο για να το λύσουμε, κυρίως πρέπει να εξασφαλίσουμε τη χορήγηση του εμβολίου για να κρατήσουμε ασφαλή τον κόσμο».
«Δεδομένου του πόσο πολύ πιο γρήγορα εξαπλώνεται αυτό το νέο στέλεχος, θα είναι πολύ δύσκολο να το θέσουμε υπό έλεγχο έως ότου έχουμε χορηγήσει το εμβόλιο», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας στις δηλώσεις αυτές που έκανε στο Sky News.
Πάνω από 99 χιλιοστά βροχής στη Ζαγορά - Που έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού στην Αττική
11:43
Βιολάντα: Σταμάτησαν οι έρευνες υπό τον φόβο ανάφλεξης - Προπάνιο σε βάθος 25 μέτρων
11:35
Θεσσαλονίκη: Ένταση και σύλληψη στα επείγοντα νοσοκομείου - 39χρονη έβρισε και απείλησε γιατρό
11:21
Κακοκαιρία: «Κόκκινη» προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα - Μέχρι τη νύχτα καταιγίδες στην Αττική
11:10