Μόσχα καλεί Άγκυρα σε συνεργασία κατά ενδεχόμενης σύρραξης στον Καύκασο
Ανανεώθηκε:
Η Ρωσία και η Τουρκία πρέπει και μπορούν να το πράξουν, να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να αποτρέψουν το ξέσπασμα ενός πολέμου στην περιοχή του Καυκάσου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Στην περιοχή μας, η Ρωσία και η Τουρκία είναι οι μεγαλύτερες χώρες που μπορούν και πρέπει να κάνουν μία σημαντική συνεισφορά στην ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής. Να διασφαλίσουν τουλάχιστον, ότι δεν υπάρχουν πόλεμοι» δήλωσε ο Πεσκόφ στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Russia 1.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου έδωσε επίσης, έμφαση στη δύναμη των διμερών σχέσεων μεταξύ της Μόσχας και της Άγκυρας, προσθέτοντας ότι η σχέση των δύο προέδρων Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι σημαντική για την πρόληψη του ξεσπάσματος συρράξεων, ακόμη και όταν υπάρχουν διαφωνίες.
Βενεζουέλα: Ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες - 235 νεκροί και πάνω από 40.000 αγνοούμενοι
07:22
«Η λειψυδρία δεν αφορά μόνο το καλοκαίρι»: Τι λένε ειδικοί και τι ζητούν δήμαρχοι των νησιών
07:20
Τα παζάρια Ερντογάν, τα «δώρα» Τραμπ και ο γρίφος των F-35
07:10
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00