ΚΟΣΜΟΣ

Ο κατάδικος που έγινε μοντέλο (pics)

Ο κατάδικος που έγινε μοντέλο (pics)
Stockton Police Department via Getty Images/Ideal Images

Τον τίτλο του πιο σέξι κατάδικου της υφηλίου εξαργυρώνει ο Τζέρεμι Μικς, καθώς πριν καλά καλά προλάβει να αποφυλακιστεί, έχει κατακτήσει τις πασαρέλες ως μοντέλο. Η φωτογραφία της σύλληψής του έγινε viral στα social media σε χρόνο ρεκόρ, με γυναίκες από όλο τον κόσμο να επιδιώκουν να έρθουν σε επαφή μαζί του, στέλνοντάς του γράμματα στη φυλακή.

Ο Τζέρεμι Μικς, κατά πολλούς ο πιο όμορφος κατάδικος στον πλανήτη, αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στην αγκαλιά της συζύγου του και του γιου του. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ενδεχομένως να ξαναδείτε φωτογραφίες του στο πολύ κοντινό μέλλον.

jm1
jm2

Σύντομα με τη metro, o Μικς έχει στραφεί πλέον στο μόντελινγκ, έχει ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την εταιρία WHITE CROSS MANAGEMENT και παγκοσμίου φήμης περιοδικά λέγεται ότι τον πολιορκούν για μια φωτογράφιση.

Ο Μικς βέβαια δεν πολιορκείται μόνο από περιοδικά, αλλά και από φαν ανά τον κόσμο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχει περισσότερους από 30.000 followers στο Instagram γεγονός που φαίνεται να τον ευχαριστεί ιδιαίτερα, δεδομένου ότι ανεβάζει τις «μετοχές» του.

jm3

Όσο για τον λόγο που τον οδήγησε πίσω από τα σίδερα. Η παράνομη οπλοκατοχή...

Πηγή φωτό: Instagram / jmeeksofficial

ΔΗΜΟΦΙΛΗ