ΚΟΣΜΟΣ

Βροχή από ...γλάστρες εμπόδισε έναν άνδρα να σκοτώσει τη γυναίκα του

Βροχή από ...γλάστρες εμπόδισε έναν άνδρα να σκοτώσει τη γυναίκα του
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ (Φωτο αρχείου)

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση των γειτόνων, σε μια συνοικία στην Κωνσταντινούπολη, οι οποίοι ‘βομβάρδισαν’ έναν άντρα με δεκάδες γλάστρες από τα μπαλκόνια τους, στην προσπάθειά τους να τον αποτρέψουν από το να δολοφονήσει τη σύζυγό του.

Οργισμένος από το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου σε βάρος του, ο άντρας πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα δύο φορές στη μέση ενός δρόμου στη λαϊκή συνοικία Γκαζιοσμανπασά στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Doğan.

Ο άντρας ετοιμαζόταν να δώσει τη χαριστική βολή στη γυναίκα με το περίστροφό του, όταν άρχισαν να πέφτουν πάνω του βροχή οι γλάστρες. Η γυναίκα και ο αδελφός της που τη συνόδευε τραυματίστηκαν, η ζωή τους ωστόσο δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, πρόσθεσε το πρακτορείο.

Οι πυροβολισμοί σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά και ο κάτοικοι, ανήσυχοι, βγήκαν στα παράθυρά τους για να δουν τι γίνεται. Μπροστά στο σκηνικό, φώναζαν για βοήθεια και κατόπιν επέλεξαν αυτό τον ...ακραίο τρόπο, προκειμένου να τον αποτρέψουν από το να δώσει τη χαριστική βολή στο θύμα του και σώζοντας έτσι τη ζωή της.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα κρούσματα βίας εναντίον των γυναικών έχουν αυξηθεί στην Τουρκία, όπου κατά μέσο όρο, δύο γυναίκες δολοφονούνται κάθε ημέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ