ΠΟΥ: Ευελιξία ως προς την χρονική απόσταση ανάμεσα στην χορήγηση της πρώτης και της δεύτερης δόσης
Ανανεώθηκε:
Ο εμβολιασμός των ευρωπαϊκών χωρών με το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech κατά της Covid-19 πρέπει να είναι ευέλικτος ως προς το χρονικό διάστημα ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη δόση, δήλωσε ο Χανς Κλούγκε, διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Ο Χανς Κλούγκε εξήγησε ότι είναι σημαντικό να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στην καλύτερη εκμετάλλευση των περιορισμένων προμηθειών εμβολίων και την προστασία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.
«Είναι σημαντικό μία τέτοια απόφαση να αντιπροσωπεύει μία ασφαλή συμβιβαστική λύση ανάμεσα στην περιορισμένη ικανότητα συνολικής προστασίας αυτήν την στιγμή και την αναγκαιότητα για τις κυβερνήσεις να προστατεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, μειώνοντας παράλληλα το βάρος οποιουδήποτε επόμενου κύματος της επιδημίας επί των συστημάτων υγείας», δήλωσε ο Χανς Κλούγκε.
Βασιλική… διπλωματία:Το ταξίδι του Καρόλου στις ΗΠΑ, η επιχείρηση «γοητεία» και το μεγάλο στοίχημα
10:53
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν την κάλυψη της δαπάνης για την υπεράσπιση Μαδούρο από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας
10:48
Σβήνουν οι ελπίδες για τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Σε αξιέξοδο οι συνομιλίες
10:43
Τραγωδία στο Αιτωλικό: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:32