Φονική επίθεση αυτοκτονίας στην καρδιά της Βαγδάτης: 15 νεκροί, 20 τραυματίες
Ανανεώθηκε:
Μία διπλή επίθεση αυτοκτονίας συντάραξε το πρωί της Πέμπτης το κέντρο της πρωτεύουσας του Ιράκ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 15 άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 20.
Σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Sputnik, ένας βομβιστής ανατινάχθηκε στην πλατεία Tayaran ενώ ένα άλλος ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό του στην αγορά "Bab al-Sharqi" στο κέντρο της Βαγδάτης.
Ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή των εκρήξεων μεταφέροντας θύματα και τραυματίες στα πλησιέστερα νοσοκομεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί καθώς πολλοί από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Από τις φονικές εκρήξεις στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας πολλά κτήρια υπέστησαν ζημιές.
Η Σερένα Γουίλιαμς αποκαλύπτει τη δεύτερη συλλεκτική Barbie της
15:40
Σέρρες: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 49χρονος εργάτης που είχε πέσει από σκαλωσιά
15:30
Συνελήφθη 58χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο - Κατασχέθηκαν 14,3 κιλά κάνναβης
15:24
Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για δημιουργικά Σαββατοκύριακα στον Δήμο Αθηναίων
15:16