Φονική επίθεση αυτοκτονίας στην καρδιά της Βαγδάτης: 15 νεκροί, 20 τραυματίες
Ανανεώθηκε:
Μία διπλή επίθεση αυτοκτονίας συντάραξε το πρωί της Πέμπτης το κέντρο της πρωτεύουσας του Ιράκ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 15 άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 20.
Σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Sputnik, ένας βομβιστής ανατινάχθηκε στην πλατεία Tayaran ενώ ένα άλλος ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό του στην αγορά "Bab al-Sharqi" στο κέντρο της Βαγδάτης.
Ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή των εκρήξεων μεταφέροντας θύματα και τραυματίες στα πλησιέστερα νοσοκομεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί καθώς πολλοί από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Από τις φονικές εκρήξεις στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας πολλά κτήρια υπέστησαν ζημιές.
Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα myAGRO για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026
02:00
Θερινές Εκπτώσεις: Αναλυτικός οδηγός αγορών - Οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00
Ένοπλες δυνάμεις: Επίδομα διοίκησης από 100 έως 500 ευρώ - Οι δικαιούχοι
00:30
Νεκρός εντοπίσθηκε στο σπίτι του στα Ίβηρα Σερρών 66χρονος - Σε πλήρη ελέλιξη οι έρευνες
23:59