Κρίστοφερ Πλάμερ: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός
Ανανεώθηκε:
Πέθανε ο Καναδός ηθοποιός, Κρίστοφερ Πλάμερ, σε ηλικία των 91 ετών.
Ο Κρίστοφερ Πλάμερ πρωταγωνίστησε ως ο Κάπτεν φον Τραπ, απέναντι από την Τζούλι Άντριους στο μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας» («The Sound Of Music») του 1965 και το 2012 έγινε ο γηραιότερος ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Όσκαρ.
Ο Πλάμερ πέθανε γαλήνια στο σπίτι του στο Κονέκτικατ έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Έλεν Τέιλορ, γράφει το Deadline Hollywood.
«Ο Κρις ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος που αγαπούσε και σεβόταν βαθιά το επάγγελμά του», δήλωσε ο Λου Πιτ, φίλος και ατζέντης του για δεκαετίες.
Ο Πλάμερ, ένας καταξιωμένος Σαιξπηρικός ηθοποιός που τιμήθηκε για το πολυδιάσταστο θεατρικό, τηλεοπτικό και κινηματογραφικό του έργο σε μια καριέρα 75 ετών, έγινε γνωστός για το ρόλο του στην «Μελωδία της Ευτυχίας».
Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την ηλικία των 82 ετών για να κερδίσει το πρώτο του Όσκαρ, το 2012, για έναν δεύτερο ρόλο μαζί με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και τη Μελανί Λοράν στην ταινία «Beginners».
«Θύελλα» αντιδράσεων με σχόλιο του Μασκ για 19χρονη στη Δανία που κινδύνευε με απέλαση
10:55
Τι συζήτησαν Τραμπ - Νετανιάχου για Ιράν, αφοπλισμό Χαμάς και τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
10:50
Στα 15,7 δισ. ευρώ το 2024 η αξία παραγωγής στον κατασκευαστικό κλάδο
10:44
Καποδίστριας και ψυχανάλυση
10:41