ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Απέκτησε ένατο δισέγγονο - Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία

Βασίλισσα Ελισάβετ: Απέκτησε ένατο δισέγγονο - Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία
Η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ΑP Photo

Η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αλλά και η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η 30χρονη πριγκίπισσα γέννησε στο Νοσοκομείο Πόρτλαντ, στο κεντρικό Λονδίνο. Ο σύζυγός της, Τζακ Μπρούκσμπαντ, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 στο Γουίνδσορ, ήταν παρών στη γέννα.

Η Ευγενία είναι η μία από τις δύο κόρες του Άντριου, του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας, και της Σάρας Φέργκιουσον. Οι γονείς της πήραν διαζύγιο πριν από πολλά χρόνια.

Το νεογέννητο, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε ακόμη, είναι το 11ο παιδί στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και είναι το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας και μάλιστα η ίδια μοιράστηκε στα social media την πρώτη του φωτογραφία. Η Ευγενία έσπασε το πρωτόκολλο καθώς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν το έχει ανεβάσει φωτογραφία του μωρού του στο Instagram, μέχρι το επίσημο πρώτο του πορτρέτο.

https://www.instagram.com/p/CLFEI96lHW1

Ο πρίγκιπας Άντριου έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αφού κατηγορήθηκε για τις σχέσεις που διατηρούσε με τον Αμερικανό επιχειρηματία Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια και αυτοκτόνησε στη φυλακή.

Ένα από τα θύματα του Επστάιν, η Βιρτζίνια Τζιούφρι, υποστηρίζει ότι εξαναγκάστηκε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα Άντριου. Ο τελευταίος το διέψευσε κατηγορηματικά σε τηλεοπτική συνέντευξή του, όμως η βασίλισσα Ελισάβετ τον απάλλαξε από τα επίσημα καθήκοντά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ