Άστεγος βοήθησε στη σύλληψη φυγάδων και αμείβεται με 100.000 δολάρια
Όσο άτυχος ήταν μέχρι τώρα στη ζωή του, άλλο τόσο τυχερός στάθηκε ένας άστεγος από τις ΗΠΑ, καθώς η περιέργειά του έγινε αιτία να αλλάξει η ζωή του.
Έχοντας προβλήματα υγείας που δεν του επέτρεπαν να εργαστεί, ο Μάθιου Χέι Τσάπμαν δεν είχε εισόδημα και ήταν εδώ και χρόνια αναγκασμένος να ζει στους δρόμους.
Σύμφωνα με το δίκτυο Fox, σε μια από τις καθιερωμένες επισκέψεις του σε καφετέρια, παρατήρησε ένα λευκό βαν μέσα στο οποίο κοιμόντουσαν τρία άτομα. Πλησιάζοντας το φορτηγό αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός έναν καταζητούμενο, τη φωτογραφία του οποίου είχε δει σε εφημερίδα που μάζεψε από τα σκουπίδια.
Ο Τσάπμαν δεν έχασε χρόνο, ειδοποίησε την αστυνομία και βοήθησε στη σύλληψη τριών πολύ επικίνδυνων κακοποιών. Οι Αρχές δεν έμειναν μόνο στα συγχαρητήρια, αλλά πρότειναν να του δοθεί αμοιβή ύψους 100.000 με το αίτημα να γίνεται άμεσα δεκτό.
Όπως δήλωσε ο Τσάπμαν, «νιώθω πανευτυχής. Θα χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα για να κάνω ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή και για να βοηθήσω τα παιδιά μου»
Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα - Πότε επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές
02:00
Απορροφά τις αυξήσεις στα «πράσινα» τιμολόγια τον Απρίλιο η ΔΕΗ - Χωρίς αλλαγές τα «μπλε»
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Τσουχτερά πρόστιμα
00:30
Ιράν και ΗΠΑ... διαφωνούν για την εκεχειρία - Ο Τραμπ εστιάζει στο άνοιγμα του Ορμούζ με κάθε τρόπο
23:56