Χάμοντ και Βρετανία αμφιβάλλουν για την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων από τη Συρία
Την αμφιβολία του αναφορικά με την ειλικρίνεια της Ρωσίας σε ότι έχει να κάνει με την απόσυρτση των δυνάμεών της από τη Συρία, εξέφρασε ο Φίλιπ Χάμοντ.
Μιλώντας από τη Βαγδάτη, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών τόνισε σύμφωνα με το ΑΠΕ ότι «εάν αποδειχθεί ότι πρόκειται πράγματι για μία ειλικρινή απόσυρση- κι εμείς δεν το γνωρίζουμε αυτό. Το έχουμε δει και στο παρελθόν, στην Ουκρανία, η Ρωσία έκανε λόγο για μια απόσυρση και κατόπιν κατέληξε να είναι απλά μια εναλλαγή δυνάμεων. Εάν επιβεβαιωθεί η απόσυρση θα είναι ενδιαφέρον να δούμε για πόσο μεγάλο διάστημα οι (συριακές) κυβερνητικές δυνάμεις μπορούν να διατηρήσουν τη δυναμική τους με δικές τους πρωτοβουλίες».
Κλείνοντας, ο Χάμοντ υποστήριξε ότι «δεν πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μακροχρόνια ειρήνη στη Συρία με τον Άσαντ στην εξουσία», σχολιάζοντας τις ειρηνευτικές συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Γενεύη μεταξύ της συριακής κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.
«Διαστημικές μπάλες» σε παραλία της Αυστραλίας - Έρευνες για τα μυστηριώδη αντικείμενα
15:20
Ελεύθερος ο 76χρονος που συνελήφθη για τη μεγάλη φωτιά στο Ωραιόκαστρο
15:13
Οι δημοσκοπήσεις βγάζουν… αντιπολίτευση – Η μάχη για αυτοδυναμία και ο νέος «αέρας» Τσίπρα
15:10
Η ταινία του Σαντάμ: Πραγματικοί πύραυλοι, κατασκοπεία και ένας μεθυσμένος σταρ του Χόλιγουντ
15:00