Αχ. Νταβούτογλου: Δε θα κάνουμε την Τουρκία «ανοιχτή φυλακή» για πρόσφυγες
Δυσκολίες στους κόλπους της Ε.Ε. για επίτευξη συμφωνίας βλέπει ο Τούρκος πρωθυπουργός, όπως τόνισε σε δηλώσεις του, κατά την αναχώρησή του από την Τουρκία για τις Βρυξέλλες.
Όπως τόνισε ο Αχμέτ Νταβούτογλου, διαβλέπει δυσκολίες στην τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά της Ευρώπης, αλλά ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα από τις συνομιλίες. «Βλέπουμε κάποιες δυσκολίες εντός της Ε.Ε. για την τήρηση των όρων.
Συζητήσαμε το θέμα με την κα Μέρκελ στο τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα και με τον Τουσκ κατά την επίσκεψή του στην Άγκυρα». Ανέφερε, όμως, ότι η Τουρκία δεν θα δεχθεί μία συμφωνία που θα μετατρέψει την Τουρκία σε «ανοικτή φυλακή» για πρόσφυγες, αναφέρει το δημοσίευμα του Reuters.
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Έλληνας πρέσβης στην Ουάσινγκτον διόρθωσε το «Μακεδονία» της Μελάνια: Απέτρεψε διπλωματικό ατόπημα
23:10
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο από την στιγμή που ο σεισμός των 4,9 Ρίχτερ «χτυπά» το Άγιο Όρος - Περιορισμένες ζημιές
22:58
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν ενισχύει τις αμυντικές εγκαταστάσεις του νησιού Χαργκ - Ενόψει πιθανής χερσαίας επίθεσης
22:46
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Ο Τραμπ απέρριψε πρόταση του Νετανιάχου να καλέσουν τον ιρανικό λαό σε εξέγερση
22:34
ΚΟΣΜΟΣ