Πολιτική κρίση στη Βραζιλία: Αποπέμπεται η Ρούσεφ
Τα μέλη της κάτω Βουλής της Βραζιλίας κίνησαν σήμερα τη διαδικασία για την αποπομπή της κεντροαριστερής προέδρου Ντίλμας Ρουσέφ, η οποία βρίσκεται στη δίνη μίας πολιτικής κρίσης.
Οι κοινοβουλευτικοί εξέλεξαν μια Ειδική Επιτροπή 65 βουλευτών, η οποία καλείται να υποβάλει στην ολομέλεια του Κογκρέσου μια έκθεση που θα συνιστά—ή όχι—τη συνέχιση της διαδικασίας εναντίον της προέδρου, η οποία κατηγορείται από την αντιπολίτευση ότι είχε παραποιήσει τα στοιχεία για τα δημοσιονομικά της χώρας 2014, τη χρονιά που επανεξελέγη, στις αρχές του 2015, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου.
Στο μεταξύ, η κυβέρνηση άσκησε έφεση στην εντολή δικαστή να ανασταλεί ο διορισμός του Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα στο αξίωμα του προσωπάρχη της Ρουσέφ.
Πρόγραμμα «Σπίτι μου 3»: Φοροαπαλλαγές και διπλή επιστροφή ενοικίου
01:00
Επίδομα Παιδιού Α21: Πότε γίνονται οι πληρωμές των τριών επόμενων δόσεων
00:30
Μαζωνάκης: Τα 87 «εξαφανισμένα» λεπτά, η φωτογραφία που ανακτήθηκε και ο «καθαρισμός» των στοιχείων
23:57
Θεσσαλονίκη: Με το «Ανήκω σε μένα» αποχαιρέτησε τον Μαζωνάκη ο Ρέμος - Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία
23:47