Πολιτική κρίση στη Βραζιλία: Αποπέμπεται η Ρούσεφ
Τα μέλη της κάτω Βουλής της Βραζιλίας κίνησαν σήμερα τη διαδικασία για την αποπομπή της κεντροαριστερής προέδρου Ντίλμας Ρουσέφ, η οποία βρίσκεται στη δίνη μίας πολιτικής κρίσης.
Οι κοινοβουλευτικοί εξέλεξαν μια Ειδική Επιτροπή 65 βουλευτών, η οποία καλείται να υποβάλει στην ολομέλεια του Κογκρέσου μια έκθεση που θα συνιστά—ή όχι—τη συνέχιση της διαδικασίας εναντίον της προέδρου, η οποία κατηγορείται από την αντιπολίτευση ότι είχε παραποιήσει τα στοιχεία για τα δημοσιονομικά της χώρας 2014, τη χρονιά που επανεξελέγη, στις αρχές του 2015, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου.
Στο μεταξύ, η κυβέρνηση άσκησε έφεση στην εντολή δικαστή να ανασταλεί ο διορισμός του Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα στο αξίωμα του προσωπάρχη της Ρουσέφ.
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23
Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του που προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι και... αθωώθηκε
20:16
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Αντικύθηρα
20:11
Ουκρανία: Νέα συνάντηση στις ΗΠΑ - Ο Γουίτκοφ ενημερώνει για την επαφή με Πούτιν
20:08